Ofte stilte spørsmål
Det oppstår ofte mange spørsmål knyttet opp mot fylkesmesterskapet, og her har vi prøvd å svare på de som ofte kommer.
Lurer du fortsatt på noe? Ta kontakt med Ingrid Stensnes på ingrid.stensnes@ue.no eller mobil 930 36 428
Hvordan gjennomføres intervjuene?
Intervjuene gjennomføres via Zoom/Teams, og linkene sendes ut i god tid i forveien. Juryene gjennomfører digital intervjuer med alle påmeldte kandidater i  konkurransene hvor det er lagt opp til digitale intervjuer.  

Når dere logger inn via lenken dere får tilsendt vil dere først møte en representant fra Ungt Entreprenørskap - deretter vil dere bli sendt ut i et digitalt grupperom (breakout room) for å ha intervju med juryen. 


Lærere kan være med som observatører under intervju dersom de ønsker det. Regelen er da at lærer ikke på noen måte får lov til å uttale seg i intervjuet og må være mutet hele tiden. Dersom denne regelen brytes vil man bli utvist fra møte. NB. Lærere som skal delta må få møtelenken fra sine elever.
Hva vinner man?
For 1., 2. og 3. plass vinner bedriften en pengepremie. 
Hvem kommer til Norgesmesterskapet?
Informasjon om dette kommer etterhvert. 
Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn materiell innen tidsfristen?
Da blir både dere og vi lei oss!  En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien. 
Hvem er juryen i konkurransene?
Juryen består av representanter fra arbeids- og næringslivet. Ungt Entreprenørskap har håndplukket folk til å være dommere på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer. Det er dyktige og hyggelige folk som vil møte dere i intervjuene. 
Hjelp, vi har lastet opp feil bidrag!
Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig. Få gjerne en lærer til å se over først.