Ofte stilte spørsmål
Det oppstår ofte mange spørsmål knyttet opp mot fylkesmesterskapet, og her har vi prøvd å svare på de som ofte kommer.
Lurer du fortsatt på noe? Ta kontakt med Eivind Husabø på eivind.husabo@ue.no eller mobil 415 30 660
Hvordan gjennomføres intervjuene?
Intervjuene gjennomføres via Zoom, og linkene sendes ut i god tid i forveien. Juryene gjennomfører digital intervjuer med alle påmeldte kandidater, med unntak av prisene "Beste videopitch" og "Beste forretningsplan". Når dere logger inn via zoomlenken dere får tilsendt vil dere først møte en representant fra Ungt Entreprenørskap - deretter vil dere bli sendt ut i et digitalt grupperom (breakout room) for å ha intervju med juryen. 
 
Juryene kårer 1. og 2. i hver kategori (om det er nok påmeldte). Alle vinnere får pengepremier. Juryen vil også foreta den endelige beslutningen om hvilke studentbedrifter som skal representere Vestland på Norgesmesterskapet for studentbedrifter 7. - 9. juni 2021.
 
Forelesere kan være med som observatører under intervju dersom de ønsker det. Regelen er da at foreleser ikke på noen måte får lov til å uttale seg i intervjuet og må være mutet hele tiden. Dersom denne regelen brytes vil man bli utvist fra møte. NB. Forelesere som skal delta må få zoomlenken fra sine studenter.
Hva vinner man?
For 1. og 2.  plass vinner bedriften en pengepremie. 
Hvem kommer til Norgesmesterskapet?
Digitalt Norgesmesterskap for Studentbedrifter 2021 går av stabelen 7. - 9. juni. Juryen vil foreta en helhetsvurdering på hvem som får delta på NM for SB 2021. Vinner av "Beste studentbedrift" er automatisk kvalifisert til NM. 
Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn materiell innen tidsfristen?
Da blir både dere og vi lei oss!  En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien. 
Hvem er juryen i konkurransene?
Juryen består av representanter fra arbeids- og næringslivet. Ungt Entreprenørskap har håndplukket folk til å være dommere på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer. Det er dyktige og hyggelige folk som vil møte dere i intervjuene. 
Hjelp, vi har lastet opp feil bidrag!
Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig.